Școala Gimnazială nr. 1 – Frumușani

Mesaj către părinți

Dragi elevi, stimați părinți,

Pe data 14 septembrie 2020 începe anul școlar.

În urma Hotărârii nr. 41 din 10.09.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a jud. Călărași și a deciziei Consiliului de Administrație, Școala Gimnazială nr. 1 Frumușani va funcționa după scenariul 2 (GALBEN), astfel:

$11.       Preșcolarii, elevii din învățământul primar și elevii din clasele a VIII-a vor participa ZILNIC la cursuri, cu PREZENȚĂ FIZICĂ în CADRUL ȘCOLII;

$12.       Elevii claselor a V-a, a VI-a și a VII-a vor participa zilnic la CURSURI ONLINE.

Toți elevii vor desfășura cursurile după un orar ce va fi comunicat în ziua de LUNI, 14 Septembrie, de către educatori, învățători și diriginți.

Hotărârile privind scenariul de funcționare se vor actualiza săptămânal sau ori de câte ori este necesar, în funcție de situația epidemiologică.

Vă asigurăm că școala este pregătită pentru începerea noului an școlar cu tot ceea ce este necesar pentru a oferi siguranță tuturor elevilor și personalului școlii:

·         S-a realizat organizarea spațiilor din sălile de clasă cu așezarea băncilor astfel încât să se asigure distanțarea fizică de 1 metru între elevi;

·         S-au stabilit circuite funcționale, s-au organizat spațiile de joacă din curtea școlilor, prin marcaje;

·         S-au asigurat materiale de curățenie, igienă și dezinfecție

·         S-au asigurat măști pentru copii

·         S-a realizat instruirea personalului

Educatorii, învățătorii și diriginții vă vor da toate detaliile referitoare la modul în care se vor desfășura cursurile.

Dată fiind situația actuală, NU SE VA ORGANIZA FESTIVITATEA cu care eram obișnuiți la deschiderea școlii, dar bucuria începutului de an școlar o vom simți împreună.

Vă așteptăm cu drag!